Autoschadeherstel Pijnacker

Schade aan uw auto? Eekhout Autoschade in Pijnacker zorgt dat uw autoschade netjes wordt hersteld. Wij werken vanuit onze werkplaats op Bedrijvenpark De Boezem in Pijnacker aan de meest uiteenlopende vormen van autoschadeherstel voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Autoschade? Bel Eekhout

Schade aan uw auto is natuurlijk nooit leuk. Als het dan toch gebeurt, is het voor u belangrijk dat deze zo efficiƫnt mogelijk wordt afgehandeld. Daar zorgen we voor bij Eekhout Autoschade. Bel ons of kom langs om de mogelijkheden voor het herstellen van uw autoschade te bespreken.

Schadeherstel voor alle verzekeringsmaatschappijen

De meeste verzekeringsmaatschappijen zullen u voor schadeherstel verwijzen naar de grotere schadeherstelbedrijven in de regio. Dat terwijl u juist bij Eekhout Autoschade aan het beste adres bent. Met onze persoonlijke benadering, ontzorgen we u gedurende het gehele schadeherstel-traject. Bovendien regelen wij de financiƫle afhandeling snel en netjes met uw verzekering, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Schade aan uw auto, maar WA-verzekerd?

Als u schade rijdt die niet is verzekerd, is dat natuurlijk extra vervelend. Bij Eekhout Autoschade denken we met u mee om het schadeherstel zo scherp mogelijk te kunnen prijzen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te werken met gebruikte onderdelen (refurbished) in plaats van nieuwe om de kosten relatief in te perken.

Autoschadeherstel: Het proces

Eekhout Autoschade in Pijnacker is de specialist voor het herstellen van schade aan uw auto. Onderstaand ziet u beknopt de stappen van het proces rondom herstel van de schade:

 1. Opnemen van de schade aan uw auto
  U komt bij ons langs en samen bekijken we wat de schade is. Wij geven u bij benadering een prijsopgave voor het herstellen van de schade en u beslist of we voor u aan de slag mogen. Indien nodig wordt in dit stadium ook e.e.a. met de verzekering kortgesloten, zodat u zeker weet dat de schade wordt vergoed.
 2. Demontage van de beschadigde onderdelen
  De beschadigde onderdelen van uw auto worden gedemonteerd en vervangen door nieuwe / vervangende onderdelen.
 3. Plaatwerk & voorbereiding
  De carrosserie van uw auto wordt (waar nodig / mogelijk) uitgedeukt, (gedeeltelijk) vervangen en / of gericht. De nieuwe en herstelde delen worden netjes strak gemaakt en ter voorbereiding op het spuiten o.a. voorzien van een grondlaag.
 4. Spuitwerk
  Uw auto en / of losse onderdelen worden in onze moderne, stofvrije spuitcabine gespoten met de originele kleur die wij ter plaatse kunnen mengen. In de cabine is de temperatuur dusdanig geoptimaliseerd dat de nieuwe lak perfect droogt.
 5. Montage & uitlijnen
  Uw auto kan nu weer worden gemonteerd en uitgelijnd. Indien nodig wordt ook de airco bijgevuld.
 6. Klaar om op te halen!
  Wij nemen contact met u op wanneer uw auto weer voor u klaar staat en kan worden opgehaald.

Altijd een gratis leenauto

Wanneer u autoschade door ons laat herstellen, zorgen wij indien gewest dat er een gratis leenauto voor u klaar staat.

Schade? Kom bij ons langs!

Heeft u schade aan uw auto? Kom dan even bij ons langs, zodat wij gemakkelijk kunnen beoordelen wat we voor u kunnen betekenen. Uiteraard kunt u ook eerst even contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Ook Airco-service en meer!

Naast het herstel van autoschade, bieden wij veel meer producten en diensten, zoals onze airco-service. Komt er minder koele lucht uit de airco dan voorheen? Of ontwasemt uw ruit in de winter niet meer snel? Dan bestaat er een goede kans dat het nodig is om de airo bij te laten vullen. Eekhout Autoschade kan dit voor u verzorgen.

Autoschadeherstel
Wij kunnen alles onschadelijk maken
Project 1
Project 2
Project 3