De spuiterij van Eekhout

Meer dan alleen autoschadeherstel

In de spuiterij van Eekhout Autoschade in Pijnacker wordt veel meer spuitwerk gedaan dan alleen het herstel van schade aan auto’s. Onze slogan luidt niet voor niets “Je komt niet meer bij als je ziet wat wij allemaal kunnen”. Van boten tot meubels, van bestelbussen tot trucks; we kunnen vrijwel alle objecten en oppervlakten voor u spuiten.

Bestelbussen & trucks

Ook voor het schadeherstel en / of spuitwerk van bestelbussen en trucks bent u bij Eekhout Autoschade in Pijnacker aan het juiste adres. Naast het autoschadeherstel bieden we dus ook het herstel van schade bij grotere voertuigen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw auto, bus of truck gewoon opnieuw te laten spuiten zonder dat er sprake is van schade. Ook als het gaat om toepassing van een specifieke kleur of huisstijl, zorgt Eekhout Autoschade in Pijnacker dat uw bus of truck er super uit ziet!

Spuiten van boten en sloepen

Regelmatig worden in onze spuiterij boten en sloepen naar binnen gereden om te laten bespuiten. Daarbij zorgen we uiteraard voor een professionele, roestbestendige behandeling waarmee uw boot of sloep er weer jaren tegen aan kan.

Spuitwerk Vespa’s & scooters

Eekhout werkt voor verschillende Vespa-dealers en zorgt er regelmatig voor dat Vespa’s (ook andere scooters) prachtig worden gespoten. Dat kan als vorm van schadeherstel, maar natuurlijk ook gewoon als een andere kleur gewenst is.

Meubels spuiten

Een goed voorbeeld van het voordelig opfrissen van uw interieur? Laat uw (keuken)kastdeurtjes in een andere kleur spuiten. Wij kunnen voor u alle denkbare kleuren en ook verschillende types glans op uw meubels toepassen.

Spuiten van koplampen

Zijn de koplampen van uw auto dof geworden? Mogelijk wordt uw auto er zelfs op afgekeurd bij de eerstvolgende APK-keuring. Bij Eekhout Autoschade kunnen we er vrij gemakkelijk voor zorgen dat uw koplampen er weer uit zien als nieuw. We zorgen dat ze worden gepolijst en vervolgens bespoten met blanke lak; ze zijn dan weer zo goed als nieuw.

Verwijderen Car-wrapping

Een aanverwante specialiteit van Eekhout Autoschade is het verwijderen van car-wrapping. Door het creëren van de optimale omstandigheden in ons spuitcabine, kunnen we de car-wrapping vrijwel zonder achterblijvende lijmresten verwijderen. Uiteraard is het resultaat altijd afhankelijk van de grondlaag onder de wrapping, maar die kunnen we altijd nog voor u spuiten indien nodig.

Zeer diverse spuitwerk-projecten

De werkzaamheden die in de spuiterij van Eekhout Autoschade worden uitgevoerd zijn - zoals u op deze pagina leest - zeer divers. Om een indruk te geven van ons werk, hebben we een aantal projecten voor u op een rijtje gezet.

Spuiterij
Wij spuiten echt alles
Project 1
Project 2
Project 3